Copyright 2019 - Custom text here
 

VICTÒRIA ADMINISTRATIVA DE L’INFANTIL FEMENÍ

En el segon que disputava l’equip Infantil femení arriba la primera victòria , tot i que aquesta és per alineació indeguda del CB Morell, líder fins aquesta jornada.

El CB Morell es presentà amb 7 jugadores, insuficients per no infringir el reglament de la categoria. Tot i això, es disputà el partit amb normalitat.

Les jugadores visitants, tot i les baixes, demostraren en els primers minuts el perquè eren les líders de la competició, amb molt d’encert de cara cistella i sortint molt bé al contraatac.

Tot i això, el joc de les locals era molt millor que en el primer partit, demostrant el treballat als entrenaments: joc col·lectiu, passar i tallar, millora en la defensa... l’única nota negativa era la falta d’encert en les ocasions que disposaven.

Pel que fa el marcador, aquest anava en augment a favor de les visitants al llarg dels períodes, fins que a l’últim minut del partit tancaren acta (diferència superior als 50 punts), 76-25.

Tot i això, felicitar a les jugadores per la millora demostrada i animar-les a seguir treballant dur per millorar poc a poc.

Classificació i resultats: https://goo.gl/uM99qx

Parcials: 0-21, 6-18, 13-20, 6-17

Ens podeu seguir a:


Web: www.cjubasquet.com
Facebook: Club Joventut Ulldecona – Secció Bàsquet
Twitter: @cjubasquet
Instagram: cjubasquet

acta j4 if

f t g m

SEGUEIX-NOS

CALENDARI