Copyright 2021 - Custom text here

basquet ulldecona2

 

Tot i que en els inicis del Club Joventut ja s’hi va formar la secció de bàsquet, es des del 1999 que gairebé de forma ininterrompuda (sols dos temporades) defensa el nom del poble arreu del territori. En les dues últimes dues temporades la secció participa en activitats i competicions federades amb dos equips: el sènior masculí i el júnior femení, tot i que en alguna temporada hi ha hagut fins a tres equips federats en els competicions (el sènior masculí, el júnior femení i un júnior masculí).

L’equip masculí, donant guerra des dels inicis de la secció i desprès d’haver fet una gran temporada passada, continua fent bàsquet de bon nivell desprès d’haver passat a Primera Divisió Territorial com a segon classificat en la seva primera fase.

L’equip femení, per la seva banda, ja fa tres anys que forma part de la secció gràcies a la vinculació entre Escoles Esportives Municipals i el Club Joventut, i els sues bons resultats han estat en augment a mesura que ha progressat la seva estada al club, a l’igual que ho ha fet la participació de cada cop més noies dintre de l’equip.

A més, també hem de destacar de la secció de bàsquet del Club Joventut Ulldecona la seva col·laboració amb les diverses activitats lúdiques i esportives locals, així com tots els esdeveniments que organitza per a la promoció del bàsquet al poble, tant per als més grans com per als més petits.

f t g m

SEGUEIX-NOS

CALENDARI

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31